24 uurs biljartmarathon Martijn groot succes!

24 uurs biljartmarathon Martijn groot succes!

In het weekend van 8 op 9 oktober 2021 heeft Martijn van den Bos voor Arie-Jan een megaprestatie geleverd door 24 uur non-stop te biljarten tegen iedereen die hem wilden uitdagen.

Bij biljartverenging ‘De Plas’ in Langeraar was het een drukte van belang. Mensen die iedere week biljarten, maar ook mensen waarvoor dit niet wekelijks geldt. Maar alle potjes werden even fanatiek afgewerkt, maar wel als belangrijkste doel het binnenhalen van geld voor de actie.

Arie-Jan in actie

Martijn was continue in de weer, alleen aan het einde van de wedstrijd van een half uur had hij enkele minuten pauze om een luchtje te scheppen. Staan, zitten, bukken, dat 24 uur achter elkaar. Bekenden, onbekende, vrienden, familie, allemaal kwamen ze aan het biljart te staan.

De medewerking van de club was ongekend en heeft er zeker aan bijgedragen dat het een groot succes werd. Op zaterdag om 18.30 uur kwam ook Arie-Jan zijn kunsten vertonen. De avond werd tenslotte afgesloten met een partij tegen vader Arie. Een groot applaus was daarna meer dan terecht voor Martijn, die moe maar meer dan voldaan dit in ontvangst nam.

De dag erna bracht hij zelf de cheque naar Arie-Jan toe. Ruim 2600 euro was een prachtig resultaat, maar buiten dit mooie bedrag was de reis er naar toe hetgeen wat het echt bijzonder maakte.

Lees ook het artikel in het AD: Martijn biljartte 24 uur lang om geld op te halen voor verlamde vriend: ‘Het was gigantisch’ | Alphen | AD.nl

Deel dit bericht