Aanbouw en verbouwing huis Ariejan ligt op schema

Aanbouw en verbouwing huis Ariejan ligt op schema

Op 10 september 2021 is gestart met het realiseren van een aanbouw en verbouwingswerkzaamheden van het huis van Ariejan, Marion en de kinderen.

Toekomstige slaapkamer d.d. 02-12-21

Je kunt je voorstellen dat er veel aan het huis veranderd dient te worden, zodat Ariejan op de begane grond een o.m. een aparte slaapkamer, aangepast bed en een speciale badkamer- en sanitairvoorziening heeft. Maar dat hij ook de mogelijkheid heeft om met een traplift naar de eerste en 2e etage kan om bij zijn kinderen te zijn en op termijn wellicht weer te kunnen werken in een aparte werkkamer.

Vooraanzicht Aanbouw 02-12-21

De verbouwing is in volle gang en dit gaat volgens schema. Met de inspanningen van onder meer Bouwbedrijf Van Kints, Loodgietersbedrijf Hoogendijk, Uipkes Vloeren en vele anderen, is de verwachting dat Ariejan voor kerst 2021 weer thuis zal komen.

Dat had niet gerealiseerd kunnen worden met de fantiastische hulp en steun van meer dan 1.200 donateurs, vergoedingen via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), meedenkende bedrijven en vele vrienden en famileleden die meegewerkt hebben.

Deel dit bericht