Ariejan is weer thuis!

Ariejan is weer thuis!

Zoals wij je eerder verteld hebben in onze eerdere berichtgeving over de voortgang van de aanbouw en verbouwing van het huis, was het doel dat Ariejan vóór de kerst van 2021 weer thuis zou kunnen komen wonen. Dat is gelukt! Ariejan is op 22 december jl. weer thuis.

Zonder dat Ariejan het door had was het huis versierd met een spandoek van de kinderen en stond een klein ontvangstcomité hem op te wachten. Hoewel het huis nog niet af is, kan Ariejan wel al thuis wonen en bij zijn gezin zijn en dat is het allerbelangrijkste!

Ariejan zegt het volgende: Na 10 maanden eindelijk weer thuis! Op 7 maart jl. belandde ik na een ongelukkig ongeluk met een dwarslaesie in het ziekenhuis en later in de Hoogstraat revalidatie (een aanrader…) Sindsdien heb ik 10 maanden lang voor mijn gevoel het maximale eraan gedaan om zo goed mogelijk te herstellen.

Dat gaat met ups en downs maar gelukkig overheersen de ups. Met mijn type dwarslaesie zit ik in de top 1% qua neurologisch herstel. Zonder een beetje geluk vaart niemand wel. Dingen die voor onmogelijk werden gehouden kan ik toch. Ik heb bijvoorbeeld geen thuishulp nodig, kan in plaats van een kolomlift met een traplift naar boven, kan staan en kan met een hulpmiddel zelfs lopen! En mijn revalidatie is nog niet klaar. 
 
Door dit ongeluk is nog eens extra bevestigd wat voor fantastische vrienden, familie, buren en collega’s we hebben. Wat zijn jullie opgestaan. De steun die ikzelf, Marion en de kinderen hebben gekregen was en is nog steeds overweldigend. Ontelbare taxiritjes, maaltijden, bloemen, boodschappen, kaarten, berichtjes, een bezoek, een telefoontje, slopen, sjouwen, bouwontwerp, een biljart marathon, goede doelen, een sponsorloop, materialen tegen inkoopsprijs, uren werk om dit alles te organiseren, het is te veel om op te noemen. Naarmate de tijd vordert realiseren we ons nog meer hoe bijzonder en fijn dat is.  

En dan de crowdfunding voor “stichting toekomstplan Arie-Jan” die samen met meer dan 1.200 donateurs ervoor heeft gezorgd dat we ons huis kunnen aanpassen zodat we er kunnen wonen, straks hopelijk weer werken en de kinderen een vertrouwde omgeving kunnen bieden. Hierdoor heb ik 100% kunnen focussen op mijn herstel.  
 
Ik ben ongelooflijk trots op Marion. Ze is drie maanden lang vrijwel dagelijks bij me geweest, ze is ontzettend positief en heeft ons gezin draaiende en veel ballen hoog gehouden in deze moeilijke periode. De steun van mijn moeder is daarbij ook enorm belangrijk geweest.

Vandaag is het moment aangebroken dat ik na 10 maanden weer definitief thuis kan wonen! De aanbouw met slaapkamer en badkamer is sinds vanmiddag zo goed als klaar. Ook is er vorige week een traplift geplaatst zodat ik weer naar boven kan. Hier hebben we erg naar uitgekeken.  
 
Aan iedereen die ons heeft geholpen: HEEL ERG BEDANKT ALLEMAAL.  

Arie-Jan & Marion

Deel dit bericht