Eerste paal geslagen voor start aan- & verbouw woning

Eerste paal geslagen voor start aan- & verbouw woning

Afgelopen weken zijn er een paar belangrijke mijlpalen bereikt. Op vrijdag 10 september jl., uitgerekend op de trouwdag van Arie-Jan en Marion, is officieel een start gemaakt met de aanbouw en verbouwing van de woning door het slaan van alle palen. De verwachting is dat de aan- en verbouw een aantal maanden zal duren en dat Arie-Jan voor kerstmis weer thuis kan gaan wonen.

Dit is alles is mogelijk gemaakt met de hulp van meer dan 1.200 donateurs. Op dit moment staat de teller van alle donaties en acties op het fantastische bedrag van € 90.000. Samen met de bijdrage vanuit WMO was dit genoeg om officieel de opdracht voor de verbouwing aan Aannemingsbedrijf Van Kints uit Ter Aar te geven.

Er blijft zelfs nog een bedrag over als reservering om eventuele tegenvallers tijdens de bouw op te vangen en/ of voor toekomstige hulpmiddelen of medische voorzieningen voor Arie-Jan, voor zover deze niet gesubsidieerd worden.

Wij willen iedereen enorm bedanken die tot nu toe een bijdrage heeft geleverd. Maar dat geldt ook voor diegenen die hun betrokkenheid tonen of getoond hebben door de vele prachtige en warme reacties die er door de Stichting zijn ontvangen.

Wij gaan uiteraard verder met de actie, want er komen nog een aantal prachtige initiatieven aan en zullen jullie regelmatig op de hoogte blijven houden van de voortgang van de verbouwing.

Deel dit bericht