Hoe gaat het met Arie-Jan?

Hoe gaat het met Arie-Jan?

Zoals we jullie eerder hebben verteld, is Arie-Jan in het revalidatiecentrum dag na dag keihard aan het werk aan zijn herstel. Dat is vooral een traject van de lange adem.

De afgelopen maand mei waren er twee bijzondere gebeurtenissen die we graag met jullie willen delen:

Sinds een maand komt Arie Jan elke zondag weer een paar uur thuis. Daar lag onlangs een mooie verrassing klaar voor onze verstokte Ajacied.

Met een prachtig Ajax shirt voor zowel Arie-Jan als de kinderen hebben de teamgenoten van Altior 4 laten zien dat ondanks dat Arie-Jan in de toekomst helaas niet meer zelf zal kunnen voetballen, de teamgeest van Altior 4 nooit verloren zal gaan.

Altior 4, Bedankt!

Team Dirk A4 (16-5-2021)

Ook zijn Marion, Tijs, Anna en Pepijn een dagje bij Arie-jan op bezoek geweest in de Hoogstraat.  Daar hebben zij meegelopen in het Revalidatieprogramma van Arie Jan. Ze hebben onder andere getafeltennist en gebadmintond vanuit de rolstoel en ook met elkaar gezwommen.

Als je elkaar noodgedwongen zo weinig kan zien is het natuurlijk ontzettend fijn op deze manier als familie een dagje bij elkaar te zijn. Zo leren de kinderen ook meteen op een speelse manier te wennen aan het leven met een rolstoel.

Zoals jullie op de foto kunnen zien was het een hele fijne dag met alleen maar blije gezichten!


Meeloopdag Hoogstraat (18-5-2021)

Deel dit bericht