Skiweek in Oostenrijk met De Hoogstraat

Maandag 7 maart 2022 was het precies een jaar geleden dat Arie-Jan zijn leven compleet en ingrijpend is veranderd. Maar we zijn ongelooflijk trots op wat hij sindsdien heeft bereikt. Precies een jaar later is Ariejan samen met therapeuten en andere patiënten van “De Hoogstraat” op skitrip in Oostenrijk. Ariejan zegt: “Precies een jaar geleden… Lees verder Skiweek in Oostenrijk met De Hoogstraat

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Ariejan maakt zijn eerste 4.5 stappen!

Goed nieuws! Ariejan heeft bij www.neuromove.nl letterlijk zijn eerste stappen gezet! Dit betekent dat Ariejan nog steeds vooruitgang boekt en dat is geweldig. Het doel van Ariejan is om zichzelf zo als mogelijk in en om huis te kunnen redden, meedraaien in het huishouden en gezin en om te zijner tijd te kunnen werken. Volgende… Lees verder Ariejan maakt zijn eerste 4.5 stappen!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Ariejan gaat verder revalideren bij Neuromove

Vanaf 1 februari 2022 is Ariejan gestart met een revalidatietraject van minimaal 6 weken bij www.neuromove.nl in Amsterdam. Deze fysio praktijk is opgericht door oa twee dwarslaesie patiënten die de methode uit de VS hebben meegenomen. De belangrijkste reden om te switchen is om te kunnen trainen op de Lokomat (Looprobot, zie video vlak voor… Lees verder Ariejan gaat verder revalideren bij Neuromove

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Ariejan is weer thuis!

Zoals wij je eerder verteld hebben in onze eerdere berichtgeving over de voortgang van de aanbouw en verbouwing van het huis, was het doel dat Ariejan vóór de kerst van 2021 weer thuis zou kunnen komen wonen. Dat is gelukt! Ariejan is op 22 december jl. weer thuis. Zonder dat Ariejan het door had was… Lees verder Ariejan is weer thuis!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Een dagje oefenen in Hoog Catherijne!

Arie-Jan heeft 3 november 2021 samen met zijn therapeut, Jessica, zijn “rolstoel skills” geoefend in Hoog Catherijne in Utrecht.  Het geeft hem meer mobiliteit en onverwachte obstakels zijn minder groot. Zo ook het op en af gaan van de roltrap.  Stoer toch?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

24 uurs biljartmarathon Martijn groot succes!

In het weekend van 8 op 9 oktober 2021 heeft Martijn van den Bos voor Arie-Jan een megaprestatie geleverd door 24 uur non-stop te biljarten tegen iedereen die hem wilden uitdagen. Bij biljartverenging ‘De Plas’ in Langeraar was het een drukte van belang. Mensen die iedere week biljarten, maar ook mensen waarvoor dit niet wekelijks… Lees verder 24 uurs biljartmarathon Martijn groot succes!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Jworxout organiseert 22 oktober obstacle run voor het goede doel!

Op vrijdag 22 oktober 2021 heeft, Jworxout, YOFI en Oefentherapie voor Kinderen, voor zowel kinderen als volwassenen, een sportieve obstacle run georganiseerd. Dit event, inclusief maar liefst drie verschillende area’s (workout, shopping, relaxing), heeft plaatsgevonden op het Jworxout terrein (Altiorplein 1) in Langeraar. Dit event stond in het teken van een aantal goede doelen, w.o.… Lees verder Jworxout organiseert 22 oktober obstacle run voor het goede doel!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws